Over de winkel

De showroom/winkel van ’t Voorpand is gelegen aan het Vollenhoverkanaal, op de oostelijke grens van de Noordoostpolder met Vollenhove. Een prachtige locatie waar je in de zomer kunt genieten van zeil- en motorboten die onderweg zijn naar Blokzijl, Giethoorn of Friesland of vanuit het Noorden de route nemen richting IJsselmeer. In de winter een heel ander tafereel; aalscholvers, reigers, zwanen, een kanaal met een dikke laag ijs waarop geschaatst kan worden, of het mooie uitzicht op de haven van het voormalige vissersplaatsje Vollenhove; iedere dag is er wel weer wat anders te zien rondom de winkel.

In onze showroom vind je mooie kwaliteiten garens van gerenommeerde merken waaronder Fonty, Borgo de Pazzi, Noro, Rowan, Schoppel, Lamana, Christel Seyfarth, Phildar, Knoll, kleurrijke handgeverfde garens van Bollekes en brei- en haakaccessoires van o.a. Knitpro en Addi. De unieke knopencollectie van handgemaakte knopen uit Zuid-Afrika, een boekenplank vol haak- en breiboeken en een basis vilt collectie vormen een mooie aanvulling op de uitgebreide collectie van ’t Voorpand.

’t Voorpand team vindt het erg belangrijk om met de klant mee te denken in haar of zijn keuze voor de beste materialen voor een project. We nemen daar graag de tijd voor. Natuurlijk staan koffie  en thee met wat lekkers erbij klaar. Aan onze lees- en workshop tafel is ruimte om even te wachten of in boeken of tijdschriften te neuzen voor een mooi patroon. Wil je graag meer leren over diverse handwerktechnieken, dan verwijzen wij je graag naar onze workshop pagina.

Wij nodigen je uit om eens een kijkje te nemen in deze webshop. Wil je graag de materialen met eigen ogen zien of met je handen voelen, een bezoek aan de showroom/winkel is zeker de moeite waard. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

We zien je graag bij ’t Voorpand en neem gerust je haak- of breiwerk mee.