Fonty garens: geweldig om mee te breien en haken

Fonty-garens-fabriek-Voorpand

Fonty garens zijn geweldig om mee te breien en haken. In onze winkel hebben wij een uitgebreid assortiment van diverse soorten Fonty garens. Van alle garens maken we altijd proeflapjes. Zo kunnen we goed advies geven over de stekenverhouding en de te kiezen diktes van de haak- en breinaalden.

Inmiddels heeft ’t Voorpand ruim vijf jaar ervaring met kwaliteiten wol en katoen van diverse leveranciers. Het Fonty garen is één van onze favorieten. De kleuren zijn prachtig en de wol is dusdanig getwijnd dat deze niet splijt. Ok, je betaalt er dan wel wat meer voor, maar het plezier van breien en haken wordt er enorm door vergroot.

De medewerksters van ’t Voorpand zijn in de zomer van 2016 naar de Auvergne in Frankrijk afgereisd voor een bezoek aan de Fonty fabriek. Een heel hartelijke ontvangst en een geweldige rondleiding bevestigden ons gevoel dat we met Fonty in onze collectie een goede richting zijn ingeslagen.

’t Voorpand is gespecialiseerd in wol en katoen van hoogwaardige kwaliteit. Een bezoek aan onze winkel (aan de rand van het Vollenhoverkanaal, met uitzicht op het oude vissersplaatsje Vollenhove) is zeker de moeite waard. Ook de natuurgebieden Weerribben en Wieden vormen een aantrekkelijke basis voor een mooie wandeling of boottocht. Wij heten je graag welkom in onze winkel. De koffie en thee staat altijd klaar!

Share this post